Missed Trigger Gaming: Open Series 2017/18

Det er klart for en fjerde serie med Missed Trigger Gaming Open-turneringer det neste året. Her er de fire datoene du skal holde av denne høsten.

Open-turneringer

Etter tre sesonger med totalt 19 Opens har vi funnet en formel vi er rimelig fornøyd med, og den fjerde installasjonen av Missed Trigger Gaming: Open Series blir ganske lik den tredje. Det blir totalt åtte Open-turneringer fordelt på høsten 2017 og våren 2018 etterfulgt av en Invitational-turnering med 16 spillere. For alle turneringene vil formatet være Modern.

Open # Dato Ukedag Format
Open 1 03.09.2017 Søndag Modern
Open 2 01.10.2017 Søndag Modern
Open 3 29.10.2017 Søndag Modern
Open 4 26.11.2017 Søndag Modern

Mer informasjon om Open-turneringene våren 2018 kommer på et senere tidspunkt.

Alle Open-turneringene vil dømmes på Competitive Rules Enforcement Level (REL) av ikke-spillende dommere og decklister vil være påkrevd. Som tidligere blir det direktesendt videodekning fra Open-turneringene.

Open-poeng

Vi er veldig fornøyd med justeringene av poengsystemet som ble gjort for tredje serie, og poengsystemet for denne serien vil derfor være en blåkopi. Man vil altså få like mange Open-poeng som man får match-poeng (tre poeng for seier og ett for uavgjort), kun de fem beste turneringene man spiller teller, og poenglikhet avgjøres ved beste plassering i en Open-turnering.

Eksempel: Arnfinn og Bjørg har begge totalt 30 Open-poeng fra sine fem beste turneringer. Bjørgs beste plassering i en Open-turnering er en 2.-plass mens Arnfinns beste plassering er en 5.-plass. Bjørg rangeres dermed høyere enn Arnfinn sammenlagt. Dersom begge spillere har lik høyeste plassering fra Open-turneringene, vil man sammengligne deres nest høyeste plassering, osv.

Neste Invitational-turnering

Open Series-sesongen kulminerer i en Invitational. Man må være kvalifisert for å kunne spille turneringen, noe man kan oppnå på flere måter:

  • Vinne én av de åtte Open-turneringene
  • Vinne foregående Invitational
  • Være blant de sju spillerne med flest Open-poeng

Detaljer rundt Invitational-en kommer på et senere tidspunkt, men den vil være på Escape i mai eller juni 2018.

Missed Trigger Gaming er stolte over å kunne fortsette å bidra i byggingen av det kompetitive Magic-miljøet på Østlandet. Vi gleder oss og håper å se så mange Modern-spillere som mulig på Escape utover høsten.

Dette innlegget ble publisert i Invitational, Open Series og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.