Om oss

Missed Trigger Gaming så dagens lys i form av en Facebook-gruppe i januar 2013 da Mikkel, Sindre, Jon Magnus og Torgeir trengte et felles forum for avtaling av drafts. I løpet av kort tid vokste gruppen seg til rundt Magic-miljøet ved studentpuben Escape, og flere medlemmer ble lagt til. I november samme år ble Missed Trigger Gaming offisielt vedtatt som lagnavn. Utover å være en gjeng som trives i hverandres selskap, ønsker Missed Trigger Gaming å bidra til å dyrke det kompetitive miljøet i Oslo-området. Det gjør vi blant annet gjennom vår Open-serie. Vi gjør også vårt beste for å være gode forbilder for nye spillere. På sikt ønsker vi at flest mulig nordmenn skal hevde seg i turneringer som Grand Prix og Pro Tour.

Mike:
Mike er gruppas altmuligmann. Han har laget den populære nettsiden mtgcoverage.com og sørger dessuten for videodekning av større norske turneringer. Som spiller foretrekker han aggressive decks; da slipper han å tenke så mye. Se opp for Mountains og Goblin Guides neste gang du møter Mike.

Jon Magnus:
Jon Magnus er selvutnevnt badboy, kjent for risky keeps og sene kvelder før viktige turneringer. «Jonna» er likevel en meget dyktig og allsidig spiller som raskt plukker opp et nytt deck og mestrer det.

Emil:
Et av Missed Triggers ferskeste medlemmer, men langt fra noen nybegynner. Få spillere har fått grep om kompetitiv Magic så raskt som Emil. Han er svært analytisk i sin spillestil og finner ofte løsninger andre ikke ser. Emil foretrekker Islands og Mountains, gjerne i kombinasjon med en tredje farge.

Torgeir:
Har et ufortjent rykte som gruppas svakeste spiller, men glimter til med solide resultater når han kan ta fri fra studentpolitikken for FNM. Favorittformatet er Modern hvor han over flere år har foilet ut RG Tron – et deck han kan ut og inn.

Lars-Petter:
Lars-Petter balanserer Magic og medisinstudier, og fungerer derfor som teamlege. Stort sett innebærer dette å ta med smertestillende til Jon Magnus og sunn snacks til de andre. Lars-Petter foretrekker midrangedecks med grønne fatties og svart removal.

Gøran:
Gruppas Legacy-ekspert og svorne kontrollspiller. Ikke la deg lure av den sjarmerende trønderdialekten; Gøran er en slu motstander med en hånd full av counterspells. Sjelden sett uten en Island i spill.

Marius:
Mannen du går til for hjelp i Limited. Marius har spilt Magic lengre enn de fleste av oss og er selverklært draftjunkie. Han har noen usunne vaner når det gjelder å åpne boosterpacks utenfor draft også, noe vi andre nyter godt av når vi trenger å låne kort til Standard.

Jonas:
Jonas foretrekker Limited over Constructed og er en særdeles habil drafter. Han åpnet sin første booster i 1998 og har dermed lengre fartstid enn noen av oss. Fire Imp-en fra denne boosteren bor i dag i Jonas sin cube, som er svært populær blant lagkameratene.

Joakim:
Slår hardt og raskt. Joakim spiller Magic basert på en enkel filosofi: spill creatures og legg de sidelengs. Det gjør han med forrykende effektivitet med sine ulike varianter av White Weenie. Om Missed Trigger har en Craig Wescoe, så er det Joakim.

Geir:
Naya, Grixis, Jeskai; Geir har gane for det meste. Der de fleste i Missed Trigger foretrekker såkalt tier 1-netdecking, føler Geir seg mest komfortabel på egne stier. I følge ham selv ender dette oftes opp med knall og fall, men flere i gruppa kan bekrefte at Geir ofte treffer metagamet fra en uventet vinkel. Sideboarding mot Geir er ofte et mareritt, da du ikke vet hva du kan møte.

Finn Erik:
Om noen kan kalles en nerd blant nerder, er det Finn. Han bygger decks med hjelp av flowcharts, Excel-dokumenter og sin egen ville fantasi. Finn kan sannsynligvis fortelle deg med én desimals nøyaktighet hvor sannsynlig det er at han topdecker det han trenger. Tidligere kjent for sprø aggrodecks med mye eksplosivitet, nå en mer moden kontrollspiller som gjerne går til tid, og vel så det.

Torgrim:
Bamsefar i egen person. I likhet med oss andre havner Torgrim under den psykografiske profilen «Spike», men han er også gruppas Commander-ekspert med en dyp lidenskap for sprø spells med CMC mellom 7 og 15. Trekkes mot Jund i alle formater, uavhengig av hvor sterkt decket er.

Mikkel:
Mikkel bor for tiden i Trondheim hvor han herjer i Legacy-miljøet. Han lar seg fascinere av kompliserte decks og føler seg hjemme blant både roboter og alver. Han får dessuten æren for å ha opprettet Facebook-gruppen som vokste til å bli Missed Trigger Gaming.

David:
«DEN David Kristensen?» – sitat Nicolai Herzog. David er vår claim to fame med sine 10 Pro Points. Han har ikke vært like aktiv de siste årene, men gjorde et knusende comeback da han vant første Missed Trigger Gaming: Open. Fungerer også som «sugardaddy» for gruppa med sin imponerende mengde kort til Constructed.

Sindre:
Sindre eksisterer noe i periferien av Missed Trigger Gaming, mest av geografiske årsaker. Når han endelig kan ta turen til Oslo for cube-liga eller interne lagturneringer, knuser han oss alle på ydmykende vis. Han er først og fremst Limited-spiller, men gikk 9-1 i Constructed på forrige lagturnering. Han ser det som sin livsoppgave å finne flest mulig bruksområder for Recurring Nightmare i cube.