Om oss

Missed Trigger Gaming så dagens lys i form av en Facebook-gruppe i januar 2013 da Mikkel, Sindre, Jon Magnus og Torgeir trengte et felles forum for avtaling av drafts. I løpet av kort tid vokste gruppen seg til rundt Magic-miljøet ved studentpuben Escape ved UiO, og flere medlemmer ble lagt til. I november samme år ble Missed Trigger Gaming offisielt vedtatt som lagnavn. Utover å være en gjeng som trives i hverandres selskap, ønsker Missed Trigger Gaming å bidra til å dyrke det kompetitive miljøet i Oslo-området. Det har vi blant annet gjort gjennom vår Open-serie. Vi gjør også vårt beste for å være gode forbilder for nye spillere. På sikt ønsker vi at flest mulig nordmenn skal hevde seg i turneringer som Grand Prix og Pro Tour.

Jon Magnus:
Jon Magnus er selvutnevnt badboy, kjent for risky keeps og sene kvelder før viktige turneringer. «Jonna» er likevel en meget dyktig og allsidig spiller som raskt plukker opp et nytt deck og mestrer det.

Emil:
Få spillere har fått grep om kompetitiv Magic så raskt som Emil. Han er svært analytisk i sin spillestil og finner ofte løsninger andre ikke ser. Emil foretrekker Islands og Mountains, gjerne i kombinasjon med en tredje farge.

Torgeir:
Har et ufortjent rykte som gruppas svakeste spiller, men glimter til med solide resultater når han kan ta fri fra studentpolitikken for FNM. Favorittformatet er Modern hvor han over flere år har foilet ut RG Tron – et deck han kan ut og inn.

Lars-Petter:
Lars-Petter startet Magic-karrieren mens han var medisinstudent, og fungerer derfor som teamlege. Stort sett innebærer dette å ta med reseptfrie smertestillende til Jon Magnus og sunn snacks til de andre. Lars-Petter foretrekker midrangedecks med grønne fatties og svart removal. Kan det Jundes, så skal det Jundes.

Gøran:
Gruppas Legacy-ekspert og svorne kontrollspiller. Ikke la deg lure av den sjarmerende trønderdialekten; Gøran er en slu motstander med en hånd full av counterspells. Sjelden sett uten en Island i spill.

Marius:
Mannen du går til for hjelp i Limited. Marius har spilt Magic lengre enn de fleste av oss og er selverklært draftjunkie. Han har noen usunne vaner når det gjelder å åpne boosterpacks utenfor draft også, noe vi andre nyter godt av når vi trenger å låne kort til Standard.

Jonas:
Jonas foretrekker Limited over Constructed og er en særdeles habil drafter. Han åpnet sin første booster i 1998 og har dermed lengre fartstid enn noen av oss. Fire Imp-en fra denne boosteren bor i dag i Jonas sin cube, som er svært populær blant lagkameratene.

Joakim:
Slår hardt og raskt. Joakim spiller Magic basert på en enkel filosofi: spill creatures og legg de sidelengs. Det gjør han med forrykende effektivitet med sine ulike varianter av White Weenie. Om Missed Trigger har en Craig Wescoe, så er det Joakim.

Geir:
Naya, Grixis, Jeskai; Geir har gane for det meste. Der de fleste i Missed Trigger foretrekker såkalt tier 1-netdecking, føler Geir seg mest komfortabel på egne stier. I følge ham selv ender dette oftes opp med knall og fall, men flere i gruppa kan bekrefte at Geir ofte treffer metagamet fra en uventet vinkel. Sideboarding mot Geir er ofte et mareritt, da du ikke vet hva du kan møte.

Finn Erik:
Om noen kan kalles en nerd blant nerder, er det Finn. Han bygger decks med hjelp av flowcharts, Excel-dokumenter og sin egen ville fantasi. Finn kan sannsynligvis fortelle deg med én desimals nøyaktighet hvor sannsynlig det er at han topdecker det han trenger. Tidligere kjent for sprø aggrodecks med mye eksplosivitet, nå en mer moden kontrollspiller som gjerne går til tid, og vel så det.

Mikkel:
Mikkel bor for tiden i Trondheim hvor han herjer i Legacy-miljøet. Han lar seg fascinere av kompliserte decks og føler seg hjemme blant både roboter og alver. Han får dessuten æren for å ha opprettet Facebook-gruppen som vokste til å bli Missed Trigger Gaming.

David:
«DEN David Kristensen?» – sitat Nicolai Herzog. David er vår claim to fame med sine 10 Pro Points. Han har ikke vært like aktiv de siste årene, men gjorde et knusende comeback da han vant første Missed Trigger Gaming: Open. Fungerer også som «sugardaddy» for gruppa med sin imponerende mengde kort til Constructed.

Sindre:
Sindre eksisterer noe i periferien av Missed Trigger Gaming, mest av geografiske årsaker. Når han endelig kan ta turen til Oslo for cube-liga eller interne lagturneringer, knuser han oss alle på ydmykende vis. Han er først og fremst Limited-spiller, men gikk 9-1 i Constructed på forrige lagturnering. Han ser det som sin livsoppgave å finne flest mulig bruksområder for Recurring Nightmare i cube.

Geir Magne:
Kanskje Missed Triggers eneste medlem som faktisk har råd til å spille Magic. Geir Magne er han fyren alle samler seg rundt mellom rundene på en turnering, bare fordi han har så forbaska dyre kort i permene sine. Han er en real kremmer og setter alltid pris på en god trade.

Thomas:
Hvis Joel Larsson er Sveriges svar på Brian Kibler, så kan vi ikke være noe dårligere over grensa. Thomas er Missed Triggers sex appeal med biceps større enn låra til Finn Erik. Bak et sjarmerende ytre, skjuler det seg en skarp hjerne og et øye for strategi. Selv om han er den i Missed Trigger som kanskje har spilt Magic i kortest tid, var han den første av oss til å kvalifisere til landslaget (i 2017).

Ada:
Ada har jobbet seg opp i det kompetitive Magic-miljøet og har prestert svært godt i vår egen Open-serie ved flere anledninger, inkludert kvalifisering til Invitational i 2018. Hun er kanskje den eneste på hele Østlandet som liker Modern Jund mer enn Lars-Petter og forteller deg gjerne nøyaktig hvordan du skal knuse Tron, en fryktet fiende, i nåværende metagame. Hun representerte Norge på landslaget i 2018.

Tidligere medlemmer:

Mike:
Mike var gruppas altmuligmann. Han laget den populære nettsiden mtgcoverage.com og sørget dessuten for videodekning av større norske turneringer. Som spiller foretrakk han aggressive decks; da slapp han å tenke så mye. Mike døde av kreft høsten 2015.

Torgrim:
Bamsefar i egen person. I likhet med oss andre havner Torgrim under den psykografiske profilen «Spike», men han var også gruppas Commander-ekspert med en dyp lidenskap for sprø spells med CMC mellom 7 og 15. Han bestemte seg etter hvert for å legge kortene på hylla, til fordel for andre hobbyer.