Missed Trigger Gaming: Invitational – 13. desember 2015

Etter et forrykende halvår med seks Open-turneringer, skal årets Missed Trigger Gaming: Invitational arrangeres søndag 13. desember. Tolv av Norges mest kompetente Magic-spillere skal spille om heder, ære og premier i formatene Standard og Modern.

Turneringsinformasjon

Invitational-turneringen spilles i Escape på Blindern, samme lokale som alle Open-turneringene. Lokalet vil være åpent for alle slik at man kan følge turneringen på nært hold, bytte kort eller spille sideevent-draft. Det blir også videodekning med livekommentarer.

Turneringen starter ca 10:30, men vi ber om at alle deltakere om å møte før 10:00. Dørene åpner 09:30. Før turneringsstart skal decklister for både Standard og Modern leveres inn. Invitational er gratis for alle kvalifiserte spillere.

Turneringen består av seks runder swiss og topp fire fordelt slik:

  • Tre runder BFZ-Standard
  • Tre runder Modern
  • Sluttspill (topp fire) Modern

Deltakere

Man må være kvalifisert for å kunne delta i turneringen. Det er ingen turneringsavgift. Dette er de kvalifiserte:

David Kristensen (Vinner Open #1)
David er en av Missed Trigger Gamings mindre aktive spillere, men demonstrerte hvor fort han plukker opp spillet igjen med en overbevisende seier i årets første Open. Da spilte han Bant Heroic.

Ole Andreas Gresholt (Vinner Open #2)
Ole Andreas vant årets første Modern-Open med RG Tron etter å ha slått Affinity i en seig finale. Vi er spente på om han satser på Moderns største fatties denne gangen også, og om i såfall nykommeren Ulamog, the Ceaseless Hunger har funnet plass blant hans 75.

Andreas Nordahl (Vinner Open #3)
Andreas er en av Norges mest kjente og erfarne Magic-spillere med flere prestasjoner på høyt nivå. Han vant Open #3 – Standard med Esper Dragons, og vi blir ikke overrasket hvis Andreas møter med Islands i både Standard og Modern på søndag også.

Andreas Sandvik (1. plass poeng, sesong 1)
Andreas har vært fast inventar på Missed Trigger Open i hele år og er mer eller mindre kjent som miljøets Amulet Bloom-spiller i Modern. Til tross for at mange vet hva de går til når de møter Andreas, gir han bank med tur to Primeval Titan igjen og igjen. Han har flere topp åtte-plasseringer å vise til, og er kvalifisert på poeng etter sesong 1.

Martin Mauseth (2. plass poeng, sesong 1)
Martin imponerte stort i sesong 1 med finaleplass i første Open og solid innsats i resten av sesong 1. Han ble også beste nordmann under Grand Prix København i juni.

Emil Moxheim (3. plass poeng, sesong 1)
Emil tok tredjeplass på poeng etter sesong 1. Hans styrke ligger i fleksibilitet og evne til å raskt bli komfortabel en ny kortstokk. Sist sett på Open #4 med hjemmebrygget Five Colour Bring me Glittering Gifts i Modern, og vi aner ikke hva han pønsker på før søndag.

Peter Bråss (Vinner Open #4)
Noen ganger holder det å legge en hel haug auraer på en 1/1-creature med Hexproof. Det gjorde Peter i Open #5 – Modern med sine Bogles. Han har dessverre ikke anledning til å spille Invitational, og plassen hans går da til den spilleren med flest poeng i aktuell sesong som ikke er kvalifisert fra før.

Jan Ming Lam (Vinner Open #5)
Jan tok Abzan til seier i Open #5 – Standard etter en overbevisende finale mot Jeskai Black. Jan er dessuten en habil Modern-spiller.

Jonas Kjæret (Vinner Open #6)
Det står respekt av å ta en ny erketype helt til seier i en turnering, og det var nettopp det Jonas gjorde med Bant Knightfall i årets siste Open. Vi håper på en urimelig stor Knight of the Reliquary på førstkommende søndag også.

Kim Berle (1. plass poeng, sesong 2)
Førsteplass på poeng etter sesong to går til Kim Berle, ofte observert på Open-turneringer – gjerne i topp åtte. Kim presterte dessuten godt under GP Brüssel i november.

Roy-Arne De Wilde (2. plass poeng, sesong 2)
Du vet motstander mener alvor når Modern-kortstokken kun består av foil-kort. Roy-Arne har prestert igjen og igjen i årets Open-serie og er kvalifisert til Invitational på poeng i sesong to.

Alexander Abrosimov (3. plass poeng, sesong 2)
Turneringens eneste utenlandske innslag kommer fra Slovakia. Alexander har spilt creature-fokuserte kortstokker så langt i årets Open-serie med Atarka Red i Standard og ulike varianter av Zoo i Modern.

Marius Skjærstad (4. plass poeng, sesong 2)
Marius herjet tidlig i sesong to med to topp åtte-plasseringer på rad. Tidligere kjent for Skred Red i Modern, men prøver seg ofte på nye kortstokker. Han tar plassen til Peter Bråss.

Premier

Premier vil bli annonsert på turneringsdagen og fordeles på topp fire.

Videodekning

Turneringen vil bli streamet live på YouTube med kommentarer.

Dette innlegget ble publisert i Open Series og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.