SOI-draft med LP #1

LP prøver en ny vri i ukas draftvideo; kun draften vises i sin helhet, kampene er MTGO-repriser. Dette er for dem som synes en serie med draftvideoer varer for lenge. Gi oss gjerne tilbakemelding på hvordan dere synes dette fungerer.

Dette innlegget ble publisert i Draftvideo og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til SOI-draft med LP #1

  1. Havrekjex sier:

    Jeg liker veldig godt å følge med på play-by-play-kommentarene, men skjønner jo at dette er mye mindre arbeid. Håper ikke denne versjonen erstatter alle de vanlige, men kanskje kan supplere dem?

    • Lars-Petter Radich sier:

      Takk for tilbakemelding. =) Dette er egentlig ikke mindre arbeid, heller mer tidkrevende, faktisk. Tanken bak er at folk flest ikke har to-tre timer til å se en hel serie draftvideoer, og at man her eliminerer dødtid og mindre interessante øyeblikk. Tanken er i mine øyne god, men gjennomføringen her kunne ha vært bedre. Jeg kommer til å fortsette å lete etter alternative videovarianter, men enn så lenge fortsetter vi med det tradisjonelle formatet med draft+fulle kamper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.