Missed Trigger går nye veier – Pull up a chair by the hearth!

Greetings, traveler!

Vi i Missed Trigger Gaming har i dag gledelige nyheter: Etter å ha fulgt utviklingen til Magic: Online (eller mangel på sådan) og sett printingen av altfor kraftige Eldrazier i Oath of the Gatewatch, er det bare altfor tydelig at spillet Magic: the Gathering beveger seg i feil retning. Vi velger derfor å forlate skuta mens den ennå flyter og beveger oss over i e-sport; fra og med i dag satser vi på Hearthstone: Heroes of Warcraft på fulltid. Dette innebærer selvfølgelig også at Missed Trigger Gaming: Open Series gjøres om fra Magic til Hearthstone. Detaljer om turneringsformatet kommer snart.

Her er noen av Missed Triggers tanker om overgangen:

Jon Magnus:
Etter å ha måttet drafte på tid under Pro Tour Vancouver, ble det åpenbart at Magic ikke lenger er spillet for meg og at jeg heller vil satse på en ekte e-sport. Dessuten er det deilig å slippe å tenke så mye. Favorittdeck? Face Hunter, selvfølgelig.

Gøran:
Du har itj no’ counter-top-lock i Hearthstone, men æ like’ så godt å sjå boombots spræng i fjæset til motstanjder. Tæmpo, tæmpo!

Jonas:
Arena er lettere og raskere enn cubedraft. Rekorden min er fem wins med Warrior. #arenawarrior4life

Sindre:
Hearthstone, fartstone. Meh.

Vi gleder oss til nye tider i et bedre spill og håper du vil være med. Alle poeng fra årets tre første Opens beholdes, og de som allerede er kvalifisert til Invitational i juni beholder plassen sin. Vi ses til første HearthOpen på Escape 24. april. Well met!

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert og merket med . Bokmerk permalenken.

2 svar til Missed Trigger går nye veier – Pull up a chair by the hearth!

  1. Lars Harald sier:

    Den var god! 😉

  2. Alex luo sier:

    U got me there for a second !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.