Endringer av Open Series våren 2016

Da vi annonserte vårens Open-serie i slutten av desember 2015, var det fortsatt en del detaljer som ikke var avklart. I tillegg har vi måttet flytte en Open-turnering. Her er endringene.

Ny dato for Open #3 (Modern)

Den tredje Open-turneringen denne våren har blitt flyttet én uke frem – fra søndag 27. (første påskedag) til søndag 20. mars (palmesøndag). Vi håper denne datoen passer bedre for flertallet av spillerne. Formatet er fortsatt Modern og turneringen spilles på Escape.

Vårens Invitational-turnering

Vi er veldig stolte over å kunne annonsere at vårens Invitational vil bli avholdt på spillfestivalen Arcon i Oslo fredag 24. juni til mandag 27. juni. Det jobbes fortsatt med programmet for festivalen, og vi kommer tilbake med mer informasjon.

Invitational-turneringen vil ha 16 inviterte spillere. Formater og andre detaljer vil bli annonsert i god tid før turneringen.

Invitational Qualifiere (IQ-er)

Vi er i kontakt med flere potensielle arrangører for vårens IQ-er. Vinnerne av disse kvalifiserer seg altså til Invitational på Arcon. Vi håper å kunne komme med mer informasjon om disse snart.

Vi håper alle så langt er fornøyde med Missed Trigger Gaming: Open Series så denne våren og at mange tar turen til neste turnering, søndag 28. februar. Formatet er Oath of the Gatewatch Sealed med draft i topp åtte.

Dette innlegget ble publisert i Open Series og merket med , , . Bokmerk permalenken.

2 svar til Endringer av Open Series våren 2016

  1. Kim sier:

    Open #3 Modern, krasjer med GP Paris. 27 er spot on!

  2. Patrick sier:

    Masse skryt til Missed Trigger Gaming, Opplegge og tiltake dere gjør er helt fantastisk. Endelig fins det gjevnlige turneringer i Oslo for de som ønsker å satse litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.