Missed Trigger Gaming: Open Series våren 2016

Vi er veldig glad for å kunne melde at Missed Trigger Gaming: Open Series kommer tilbake i 2016.

Open-turneringer våren 2016

Open-turneringene er selve fundamentet i turneringsserien vår. Open Series 2015 bestod av to sesonger med tre turneringer i hver. Formatene var Standard og Modern. Vi har endret turneringsoppsett og formater basert på egen evaluering og tilbakemelding fra Open-spillere. Vi starter 2016 med én sesong på fem turneringen. Disse er fordelt utover første halvdel av 2016 fra januar til mai, med omtrent én måned mellom hver turnering.

Vi er veldig fornøyde med Modern som format, og beholder det som Constructed-format for 2016. I tillegg vil to av Open-turneringene være Limited i form av Sealed med topp åtte-draft. Disse vil være henholdsvis Oath of the Gatewatch-Sealed og Shadows over Innistrad-Sealed.

Open # Dato Ukedag Format
Open 1 30.01.16 Lørdag Modern
Open 2 28.02.16 Søndag OGW-Sealed
Open 3 20.03.16 Søndag Modern
Open 4 24.04.16 Søndag SOI-Sealed
Open 5 22.05.16 Søndag Modern

Alle Open-turneringene vil dømmes på Competitive Rules Enforcement Level (REL) av ikke-spillende dommere og decklister vil være påkrevd. Vi fortsetter også med direktesendt videodekning fra Open-turneringene på lik linje med turneringene i 2015.

Open-poeng

Som i 2015 vil man kunne samle Open-poeng fra spill (3 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort) samt sluttspillbonusen (3 poeng for å være blant topp åtte etter swiss-rundene) i alle de fem Open-turneringene.

Siden sesongen denne gangen består av fem turneringene mot fjorårets tre, gjør vi imidlertid en justering: det vil være dine tre beste turneringen som teller ved slutten av sesongen. På denne måten kan spillere som ikke har mulighet til å spille alle fem fortsatt henge med i racet ved å gjøre det bra i de turneringene de kan spille, og man straffes ikke for å ha én skikkelig dårlig turnering sammenlignet med, for eksempel, fem middels turneringer.

Invitational våren 2016

Open Series-sesongen kulminerer i en Invitational. Man må være kvalifisert for å kunne spille turneringen, noe man kan oppnå på flere måter:

  • Vinne én av de fem Open-turneringene
  • Vinne en Invitational Qualifier (IQ)
  • Vinne foregående Invitational
  • Være blant spillerne med flest Open-poeng

Detaljer rundt Invitationalen kommer på et senere tidspunkt, men den vil være i Oslo mot slutten av juni.

Invitational Qualifier (IQ-er)

Invitational Qualifiere (IQ-er) vil være åpne for alle og vinneren kvalifiseres til vår Invitational.

Disse skiller seg fra Open-turneringen ved at man ikke får Open-poeng, og at de kan arrangeres av andre turneringsarrangører enn Missed Trigger Gaming.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om IQ-ene når detaljer er satt.

Dette innlegget ble publisert i Invitational, Open Series og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.